Slider

Ullmann Palota

Irodaház

Az Ullmann Palota Budapest szívében található, a Világörökség részét képező Andrássy út és a Káldy Gyula utca sarkán. A klasszikus neoreneszánsz épületet Freund Vilmos építész tervezte Ullmann Sándor ügyvédnek és parlamenti képviselőnek (1883-84). Az épületben irodák és olyan híres éttermek és kávéházak működtek, mint  a Miramare, a Corvin Kávéház and és a Lidó étterem.

Ma a több mint 2000 négyzetméternyi területtel rendelkező épület a felső emeleteken első osztályú irodákat, az Andrássy útra nyíló földszinten pedig luxus kiskereskedelmi területet kínál, teljes mértékben kihasználva az impozáns stukkós mennyezetet.

adatok

Összes terület:
2 170 m2 5 szinten

Földszint
+ 4 emelet
Modern épületgépészeti rendszer hűtéssel
Egyedi, reprezentatív hangulat
Művészettörténeti igényességgel felújított épület
Lenyűgöző belmagasság, impozáns, stukkós mennyezet
Nagyméretű, az Andrássy útra néző kirakat

irodák

Az Ullmann Palota irodaépületként funkcionál, 2 170 négyzetméternyi iroda-, kiskereskedelmi és raktárhelyiségeket kínál az alagsori, földszinti és négy felső emeleti szinten. Az épület két kő erkéllyel is rendelkezik, amelyek az Andrássy útra néznek.

elhelyezkedés

Közösségi közlekedés 500 méteren belül:
Villamos:
47, 48, 49
Trolibusz:
70, 72, 73, 78
Autobusz:
9, 15, 16, 105, 100 , 979é 
Metró:
M1, M2, M3

Az Ullmann Palota a VI. kerületben található, Budapest legszebb útján, az Andrássy úton, amely egyben a magyar főváros legfontosabb luxus-kiskereskedelmi területe. A lokáció előnye, hogy a város legfontosabb közlekedési csomópontja, a Deák Ferenc tér közvetlen közelében található, és villamossal, trolibusszal, busszal és metróval is megközelíthető.

H-1061 Budapest, Andrássy út 11.

info@ullmannpalota.hu

Copyright © 2020 Ullmann Palota. All rights reserved.